上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案六

发布时间:2020-07-28 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案六分割线
【导语】现在距离成人高考考试还有两个多月的时间,正是复习的大好时机,考生一定要抓住最好的时间好好复习,这里上海成人高考网小编整理了2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案六,希望对大家有所帮助。

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案六
 
通读下面的短文,掌握其大意,然后从每小题的四个选项中选出可以填人相应空白处的最佳选项。
 
My father brought home a saiboat when I was ten,and almost each Sunday in summers we would go sailing. Dad was quite skilled in sailing, but not good at1____. As for me,I2____ both before twelve because of living close to Lake Ontario.
 
The last time Dad and I set sail together is really3____ . It was a perfect weekend after I graduated from university. I came home and 4____ Dad to go sailing. Out we set soon on the 5 ____lake. Dad hadn't sailed for years, but everything went well with the tller( 舵柄) in his hands.
 
When we were in the middle of the lake,a 6____ wind came all of a sudden. The boat was hit
 
7____. Dad was always at his best in any 8____ , but at this moment he 9____ “John! Help!" He shouted in a trembling voice, with the tller still in his hands.
 
In my memory he could fix any_ 10____. He was the one 1 always11____ for strength and security. Before 1 could respond,a 12____ _ of water got into the boat. I rushed to the tller but it was too late. Another huge wall of water 13____ the boat in a minute. We were thrown into the water,and Dad was struggling aimlesaly. At that moment,I felt fierecely protective of him.
 
I swam to Dad 14____ and assisted him in climbing onto the hull( 船壳)of the boat. Upon stting on the hull. Dad was a litle awkward about his flashof15____ .“ Ir's all right,Dad. We are safe now."I comforted him.
 
That was the first time Dad had counted on me in a moment of emergency. More importanly, I found it was my turm to start looking out for my father.
 
1. A. boating B. running C. swimming D. teaching
 
2. A. enjoyed B. desired C. hated D. learmed
 
3. A. unforgivable B. unforgetable C. cheerful D. regretful
 
4. A. sent B. ordered C. invited D. allowed
 
5. A. calm B. icy C. stormy D. thundery
 
6. A. strong B. gentle C. cold D. hot
 
7.A. repeatedly B. lightly C. hardly D. violently
 
8. A. danger B. place C. sport D. job
 
9. A. suffered B. fell C. froze D. withdrew
 
10. A. problem B. relationship C. machine D. boat
 
11. A. turmned to B. lived with C. argued with D. objected to
 
12. A. fountain B. stream C. shower D. wave
 
13. A. got through B. poured to C. turmed over D. lifted up
 
14. A. hopelessly B. quickly C. slowly D. helplessly
 
15. A. pain B. anger C. fear D. shame
 
参考答案:
 
1.C 2.D 3.B 4.C 5.A 6.A 7.D 8.A 9.C 10.A
 
11.A 12.D 13.C 14.B 15.C

上一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案七

下一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案五

Copyright 2009-2020 上海成考网 www.shixue8.com All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准