上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案五

发布时间:2020-07-28 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案五分割线
【导语】参加考试,考生最害怕的两门科目,一个是数学,一个是英语,这两门科目都不是临时抱佛脚可以取得好成绩的。为了能更好的帮助考生们学习,这里上海成人高考网小编整理了2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案五,希望对大家有所帮助。
 
2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案五
 
通读下面的短文,掌握其大意。然后从每小题的四个选项中选出可填人相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
The people who lives in the far North are called Eskimos(爱斯基摩人).In the world of ice and snow it is 1____ to grow plants for food.The Eskimos must hunt and fish during the whole year to 2 ____themselves and their families with food.In winter,they hunt the seal(海豹) 3____ the polar(极地的)bear.When they hunt the seal, they 4____ a hole in the ice and try to 5____ the seal when it comes up to breathe.
 
In summer,the Eskimos hunt 6____ animals。and they also hunt birds and catch fish. 7____ that is useful is saved.The Eskimos use the meat from animals for food.They melt(融化)the fat from their bodies and use the 8____ as fuel( 燃 料 ).They make tools out of animals bones.The skin and furs of animals are used for making clothing.
 
If an Eskimo is 9____ lucky,he may kill a whale(鲸鱼),10____ a dead whale may wash up on the shore near his house.The whale is an especially useful animal,because it gives a great 11____ of oil.
 
There is 12____ wood at all where the Eskimos live.Eskimos 13____ all their wood from the sea.Sometimes floating wood fromplaces.farther south washes up on the shore.
 
Most Eskimo houses are 14____ of stones.Instead of a door , there is a long,low tunnel (地道) 15____ into the house.People have to crawl(爬)through the tunnel in order to enter the house.
 
1.A.important B.impossible C.impolite D.Interesting
 
2.A.supply B.find C.look for D.Give
 
3.A.or B.and C.but D.With
 
4.A.find B.cut C.beat D.Strike
 
5.A.kill B.beat C.hold D.Catch
 
6.A.another B.other C.others D.New
 
7.A.Something B.Everything C.Anything D.Nothing
 
8.A.fat B.liquid C.oil D.Rest
 
9.A.much B.oftenC.not D.Very
 
10.A.and B.or C.otherwise D.But
 
11. A.many B.much C.number D.Deal
 
12.A.not B.no C.none D.little
 
13.A.find B.have C.receive D.Get
 
14. A.built B.constructed C.made D.Piled
 
15.A.going B.coming C.leading D.Winding
 
参考答案:
 
1.B 2.A 3.B 4.B 5.A 6.B 7.B 8.C 9.D 10.B
 
11.D 12.B 13.D 14.C 15.C

上一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案六

下一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案四

Copyright 2009-2020 上海成考网 www.shixue8.com All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准