上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案七

发布时间:2020-07-28 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案七分割线
【导语】现在距离成人高考考试还有两个多月的时间,正是复习的大好时机,考生一定要抓住最好的时间好好复习,这里上海成人高考网小编整理了2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案七,希望对大家有所帮助。

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案七
 
通读下面的短文,掌握其大意,然后从每小题的四个选项中选出可以填人相应空白处的最佳选项。
 
Itzhak Perlman was bom in Israel. Today he lives in New York City. But his music has made him a citizen of the world. He has played in1____ every major eity. He has2____ feen
 
Grammy awards (奖) and four Emmys. Perlman suffered a terrible disease which damaged his3____ at24. Today he uses a
 
wheelchair or walks with crutches (拐杖). But none of these4____ him from playing the violin (小提琴). As a young child, he took his first5____ at the Music Academy of Tel Aviv. Very quickly, his special gift was 6____. At 13 he went to the United States to appear on television.
 
His playing7____ him to the Juilliard School in New York.
 
His music is full of power and strength. It canbe 8____ or joyful, loud or soft. But people say it is not the music alone that makes his playing so9____. They say he is able to show the joy he10____ in playing, and the feelings that great music can express.
 
Anyone who has 11____ his performance will tell you that it is 12____to watch him play.
 
His face changes as the_ 33 ____ from his violin changes. He smiles and 34____ his eyes when the music is light and happy. He often dark when the music seems dark and frightening.
 
JIzhak Perlman has received many honors, and continues to receive honors for his music.
 
1. A. almost B. just C. merely D. even
 
2. A. caught B. enjoyed C. given D. won
 
3. A. brain B. hand C. legs D. voice
 
4. A. protected B. reduced C. blocked D. stopped
 
5. A. lessons B. violin C. experience D. performances
 
6. A. received B. improved C. recognized D. shared
 
7. A. guided B. led C. showed D. caused
 
8. A. astonishing B. exciting C. happy D. sad
 
9. A. special B. easy C. difficult D. common
 
10. A: develops B. learns C. feels D. touches
 
11. A. sat B. helped C. monitored D. attended
 
12. A. surprising B. exciting C. boring D. encouraging
 
13. A. strength B. play C. music D. feeling
 
14. A. fixes B. closes C. wipes D. rolls
 
15. A. sounds B. looks C. thinks D. acts
 
参考答案:
 
1. A 2. D 3. C 4. D 5. A 6. C 7. B 8. B 9. A 10. C
 
11. D 12. B 13. C 14. B 15. B

上一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案八

下一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案六

Copyright 2009-2020 上海成考网 www.shixue8.com All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准