上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案八

发布时间:2020-07-27 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案八分割线
【导语】现在距离成人高考考试还有两个多月的时间,正是复习的大好时机,考生一定要抓住最好的时间好好复习,这里上海成人高考网小编整理了2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案八,希望对大家有所帮助。

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案八
 
I hand been sitting by myself in my usual compartment for at least ten minutes, waiting __31__. The trains from Littlebury never seemed to start __32__ and I often thought that I could have __33__ in bed a little longer or had __34__ cup of tea before __35__. Suddenly I heard someone shouting __36__ the platform outside. A young girl was running towards the train. The man __37__ put out his hand to stop her but she ran past him and opened the door of my compartment. Then the whistle blew and the train started. “I nearly missed it, __38__?” the girl said. “How long does it take to __39_ London?” “It depends on the __40__.” I said. “Some days it’s __41__ others.”
 
“I'll have to have my watch mended, __42__ late again tomorrow,” she said. “It's my first day __43__ with a new firm today and they told me that the man __44__ is very strict. I __45__ him yet so I don't know __46__ but he sounds a bit frightening.”
 
She talked about her new job __47__ the way to London and before long, I realized that she was going to work for my firm. My __48__ secretary had just left so I must be her new boss. __49__ only fair to tell her.
 
“Oh, dear,” she said. “__50__ mistake! I wish I had known.”
 
“Never mind,” I said. “At least you’ll know when your train's late that mine will be, too.”
 
1[1单选题]请在第31()处填上正确答案。
 
A. the train to start
 
B. for the train start
 
C. the train's start
 
D. for the train to start
 
2[1单选题]请在第32()处填上正确答案。
 
A.on their hour
 
B.on time
 
C.at their hour
 
D.at time
 
3[1单选题]请在第33()处填上正确答案。
 
A.lain
 
B.laid
 
C.lied
 
D.lay
 
4[1单选题]请在第34()处填上正确答案。
 
A.other
 
B.some other
 
C.another
 
D.one other
 
5[1单选题]请在第35()处填上正确答案。
 
A.I had left the home
 
B.leave from home
 
C.leaving home
 
D.to leave home
 
6[1单选题]请在第36()处填上正确答案。
 
A.at
 
B.by
 
C.in
 
D.on
 
7[1单选题]请在第37()处填上正确答案。
 
A.at place
 
B.on duty
 
C.for control
 
D.in post
 
8[1单选题]请在第38()处填上正确答案。
 
A.haven’t I
 
B.don’t I
 
C.wasn’t I
 
D.didn’t I
 
9[1单选题]请在第39()处填上正确答案。
 
A.get to
 
B.arrive to
 
C.reach to
 
D.make to
 
10[1单选题]请在第40()处填上正确答案。
 
A.driver to the engine
 
B.driver engine
 
C.engineer’s driver
 
D.engine driver
 
11[1单选题]请在第41()处填上正确答案。
 
A.far slower that
 
B.much slower than
 
C.a lot more slow than
 
D.a great deal more slow that
 
12[1单选题]请在第42()处填上正确答案。
 
A.in order not be
 
B.so as not to be
 
C.for not being
 
D.so that it’s not
 
13[1单选题]请在第43()处填上正确答案。
 
A.at job
 
B.in job
 
C.in work
 
D.at work
 
14[1单选题]请在第44()处填上正确答案。
 
A.I’m going to work for
 
B.what I’m going to work for
 
C.for which I’m going to work
 
D.which I’m going to work for
 
15[1单选题]请在第45()处填上正确答案。
 
A.didn’t meet
 
B.haven’t met
 
C.didn’t know
 
D.haven’t known
 
16[1单选题]请在第46()处填上正确答案。
 
A.what he is like
 
B.what is he like
 
C.how he is
 
D.how is he
 
17[1单选题]请在第47()处填上正确答案。
 
A.through
 
B.by
 
C.on
 
D.in
 
18[1单选题]请在第48()处填上正确答案。
 
A.proper
 
B.own
 
C.same
 
D.self
 
19[1单选题]请在第49()处填上正确答案。
 
A.There was
 
B.That was
 
C.It was
 
D.Was
 
20[1单选题]请在第50()处填上正确答案。
 
A.What a terrible
 
B.What terrible
 
C.How terrible
 
D.So terrible a
 
参考答案:
 
1.D 2.B 3.A 4.C 5.C 6.D 7.B 8.D 9.A 10.D
 
11.B 12.B 13.A 14.D 15.B 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A

上一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案九

下一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案七

Copyright 2009-2020 上海成考网 www.shixue8.com All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准