上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案九

发布时间:2020-07-27 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案九分割线
【导语】现在距离成人高考考试还有两个多月的时间,正是复习的大好时机,考生一定要抓住最好的时间好好复习,这里上海成人高考网小编整理了2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案九,希望对大家有所帮助。

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案九
 
Robert Edwards was blinded in a traffic accident. He was also a little deaf _1_ old age. Last week, he was taking a walk near his home when a thunderstorm came. He hid _2_ the storm under a big tree and was struck by lightning. He was knocked _3_ the ground and woke up some 20 minutes _4_, lying face down in water in water below a tree. He went into the house and lay down in bed. A short time later, he awoke; his legs felt _5_ and he was trembling, but, when he opened his eyes, he could see the clock across the room fading in and out in front of him. When his wife entered, he _6_ her for the first time in nine years. Doctors _7_ that he had regained his sight and hearing obviously from the flash of lightning, but they were unable to explain that. The only _8_ explanation offered by one doctor was that, _9_ Edwards lost his sight as a result of trauma in a terrible accident, perhaps the only way it could be restored was by _10_ trauma.
 
1.A. because B. because of C. as D. since
 
2.A.from B.away C.against D.contrary
 
3.A.at B.in C.t D.on
 
4.A.late B.soon C.later D.after
 
5.A.dying B.dead C.die D.being died
 
6.A.saw B.watched C.noticed D.examined
 
7.A.say B.thought over C.made sure D.agreed to
 
8.A.possibly B.possible C.probably D.mainly
 
9.A.althoug B.because of C.even though D.since
 
10.A.others B.other C.another D.one other
 
参考答案:
 
1.B 2.A 3.D 4.C 5.B 6.A 7.C 8.B 9.D 10.C

上一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案十

下一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案八

Copyright 2009-2020 上海成考网 www.shixue8.com All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准