上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案十

发布时间:2020-07-27 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案十分割线
【导语】现在距离成人高考考试还有两个多月的时间,正是复习的大好时机,考生一定要抓住最好的时间好好复习,这里上海成人高考网小编整理了2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案十,希望对大家有所帮助。
 
2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案十
 
Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor,who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4_an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.
 
Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _7_ to one of the branches, so that they could swing on it.
 
Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _13_. _14_ he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16_ slowly for him.
 
_17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.
 
1.A. because B. as C. so D. for
 
2.A.surprised B.glad C.worried D.excited
 
3.A.studied B.worked C.stayed D.lived
 
4.A.passing B.doing C.carrying D.sending
 
5.A.left B.gone C.taken D.arrived
 
6.A.because of B.instead of C.by D.with
 
7.A.rope B.line C.stick D.ruler
 
8.A.run B.walk C.jump D.stop
 
9.A.nothing B.nobody C.no room D.no house
 
10.MA.carried B.grasped C.took D.threw
 
11.A.hardMB.high C.heavily D.greatly
 
12.A.garden B.tree C.land D.air
 
13.A.hands B.his shoulders C.his face D.his neck
 
14.A.Backwards and forwards B.Up and down C.Left and right D.Around and around
 
15.A.running B.stopping C.rising D.falling
 
16.A.enough B.more C.too D.less
 
17.A.At first B.At last C.At once D.At least
 
18.A.set up B.gave up C.send up D.picked up
 
19.A.on B.for C.by D.with
 
20.A.clean B.slow C.funny D.quiet
 
参考答案:
 
1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B
 
11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

上一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案汇总

下一篇:2020年上海成考高起点英语完型填空习题及答案九

Copyright 2009-2020 上海成考网 www.shixue8.com All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准