上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

上海成人高考网

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案4

发布时间:2020-01-02 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案4分割线
【导语】成考的英语对比自考的英语难度的话要小,只要多加练习,一步一个脚印就可以的了。这里上海成考网小编整理了2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案4,希望对大家有所帮助。
 
1. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”
 
“Oh, look, that little one in red.”
 
A. a
 
B. an
 
C. /
 
D. the
 
2. The thing to remember is to close the windows before you leave.
 
A. only
 
B. most important
 
C. very
 
D. biggest
 
3. WTO is the short form for World Trade ___________.
 
A. Organization
 
B. Occupation
 
C. Owner
 
D. Office
 
4. He is a man who is fond of ________ activities.
 
A. outdoor
 
B. outside
 
C. out
 
D. out of
 
5. We should walk on the _________ not on the road.
 
A. pavement
 
B. street
 
C. way
 
D. corner
 
6. They have many ________ including three black cats.
 
A. pandas
 
B. pears
 
C. pets
 
D. peaches
 
7. You’re late. The manager has already came.
 
A. terrible
 
B. nearly
 
C. terribly
 
D. near
 
8. He living in the country to the city.
 
A. likes
 
B. prefers
 
C. enjoys
 
D. loves
 
9. There is in today’s newspaper.
 
A. new anything
 
B. new something
 
C. anything new
 
D. something new
 
10. Help to the apples, children.
 
A. you
 
B. yours
 
C. yourselves
 
D. yourself
 
11. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.
 
A. Toms … my … he
 
B. Tom's … mine … his
 
C. Tom's … mine … him
 
D. Tom's … my … his
 
12. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”
 
“It’s hard to say.___________ people, I think.”
 
A. Million of
 
B. Millions of
 
C. Two millions of
 
D. Two million of
 
13. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.
 
A. showed
 
B. made out
 
C. had
 
D. turned out
 
14. We had many pens, but ink.
 
A. few
 
B. a few
 
C. not many
 
D. not much
 
15. The water vapour when the temperature is above 100℃.
 
A. becomes into
 
B. makes into
 
C. takes into
 
D. turns into
 
16. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.
 
A. has
 
B. for
 
C. in
 
D. with
 
17. Have you ever why some people are left-handed.
 
A. wondered
 
B. thought
 
C. believed
 
D. expected
 
18. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.
 
A. give
 
B. put
 
C. hand
 
D. point
 
19.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.
 
A. Pick
 
B. Bring
 
C. Carry
 
D. Take
 
20. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.
 
A. take in
 
B. take off
 
C. take out
 
D. take away
 
参考答案:
 
1.C
2.B
3.A
4.A
5.A
6.C
7.C
8.B
9.D
10.C
11.B
12.B
13.D
14.D
15.D
16.D
17.A
18.C
19.D
20.A

上一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案5

下一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案3

Copyright 2009-2019 版权所有 上海成考网隶属于上海成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准