上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

上海成人高考网

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案5

发布时间:2020-01-02 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案5分割线
【导语】成考的英语对比自考的英语难度的话要小,只要多加练习,一步一个脚印就可以的了。这里上海成考网小编整理了2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案5,希望对大家有所帮助。
 
1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”
 
A. the idea of her
 
B. the idea of him
 
C. an idea of them
 
D. an idea of theirs
 
2. The children got to the zoo after walk.
 
A. half hour’s
 
B. half a hour’s
 
C. half an hour’s
 
D. half hour
 
3. The light was on all day long. I didn’t know who .
 
A. has turned it on
 
B. has turned on it
 
C. had turned it on
 
D. had turned on it
 
4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”
 
A. neither
 
B. none
 
C. either
 
D. all
 
5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”
 
A. many time
 
B. long
 
C. long time
 
D. much long
 
6. Think it over, you will find a way.
 
A. or
 
B. and
 
C. before
 
D. yet
 
7. “Where is your daughter?” “He school.”
 
A. was in
 
B. will be at
 
C. has been to
 
D. has gone to
 
8. “How is your son today?” “He is .”
 
A. very good
 
B. very well
 
C. a teacher
 
D. kind
 
9. John dashed back into the room and saw .
 
A. what is wrong
 
B. what was wrong
 
C. what wrong was
 
D. if was wrong
 
10. Is this house large enough for us ?
 
A. living
 
B. living in
 
C. to live
 
D. to live in
 
11. This computer is than that one.
 
A. much expensive
 
B. much more expensive
 
C. most expensive
 
D. the most expensive
 
12. On the first day at work I introduced to the class.
 
A. me
 
B. my
 
C. myself
 
D. I
 
13. There is milk in the bottle.
 
A. no any
 
B. not a
 
C. no
 
D. not many
 
14. Stop talking. I have words to say.
 
A. little
 
B. a little
 
C. few
 
D. a few
 
15. Do you know who the picture? It’s upside-down.
 
A. hung
 
B. hang
 
C. hanged
 
D. hanging
 
参考答案:
 
1.D
2.C
3.C
4.C
5.B
6.B
7.D
8.B
9.B
10.D
11.B
12.C
13.C
14.D
15.A

上一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案6

下一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案4

2020年成人高考倒计时
距离报考时间
还有
距离考试时间
还有
报考时间:【2020年08月25日】
考试时间:【2020年10月25至10月27】
上海成人高考网微信交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

Copyright 2009-2020 版权所有 上海成考网隶属于武汉成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准