上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

上海成人高考网

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案9

发布时间:2019-12-31 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案9分割线
【导语】其实成人高考的高起专英语难度并不是很大哦,只要有花一点点时间记背单词和练习其实通过考试都没有问题的,这里上海成考网小编整理了2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案9,希望对大家有所帮助。
 
1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.
 
A. just has got married
 
B. has just married
 
C. was just married
 
D. has just got married
 
2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.
 
A. had to
 
B. have to
 
C. has to
 
D. must have to
 
3. Rarely _______ so difficult a problem.
 
A. she could have faced with
 
B. could have she faced with
 
C. she could have been faced with
 
D. could she have been faced with
 
4. ______ a dog on the road, the car stopped.
 
A. Having seen
 
B. On seeing
 
C. The driver seeing
 
D. Seeing
 
5. I asked my teacher _______.
 
A. what courses should I take
 
B. should I take what courses
 
C. I should take what courses
 
D. what courses I should take
 
6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.
 
A. right away
 
B. all at once
 
C. all of a sudden
 
D. all right
 
7. There aren’t many pandas ________ in the world today.
 
A. alive
 
B. living
 
C. lively
 
D. lived
 
8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.
 
A. that we use
 
B. as we use
 
C. as we use them
 
D. that we use them
 
9. It _______ to me that he was jealous.
 
A. happened
 
B. took
 
C. occurred
 
D. felt
 
10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.
 
A. were heated
 
B. must be heated
 
C. is heated
 
D. be heated
 
11. I am very _______ to you for your help.
 
A. grateful
 
B. agreeable
 
C. pleased
 
D. thanks
 
12. You _______ go now. It’s very late.
 
A. had rather
 
B. prefer to
 
C. had better
 
D. would rather
 
13. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.
 
A. it
 
B. this
 
C. there
 
D. which
 
14. Why not _______ me earlier?
 
A. to tell
 
B. tell
 
C. telling
 
D. told
 
15. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.
 
A. more better
 
B. as well as
 
C. much better than
 
D. more better than
 
16. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.
 
A. happened to
 
B. led up
 
C. resulted in
 
D. set up
 
17. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.
 
A. similar
 
B. equal
 
C. compared
 
D. corresponding
 
18. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.
 
A. to eat…trying
 
B. to eat…to trying
 
C. eating…to try
 
D. eating…to trying
 
19. I had hardly sat down _______ he stepped in.
 
A. when
 
B. that
 
C. until
 
D. after
 
20. In his time he enjoyed a reputation _______.
 
A. as great as Mozart, if not greater than
 
B. as great as, if not greater than, Mozart
 
C. as great, if not greater, as Mozart
 
D. greater, if not as great as Mozart
 
参考答案:
 
1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D
11.A 12.C 13.C 14.B 15.C16.C 17.B 418.A 19.A 20.B

上一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案10

下一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案8

Copyright 2009-2019 版权所有 上海成考网隶属于上海成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准