上海成人高考网(www.shixue8.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

上海成人高考网

2019年成人高考高起点英语练习题及答案(1)

发布时间:2019-12-05 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2019年成人高考高起点英语练习题及答案(1)分割线
【导语】英语虽不是我们的母语但是在国内的各种重大考试中都是必考的科目,成人高考也不例外,下面是上海成考网小编整理的2019年成人高考高起点英语练习题及答案(1),供大家参考学习。
 
  完形填空
 
  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白出的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。
 
  The common cold is familiar to everyone. People often catch cold in __1_ winter or spring. They may __2_ catch cold at other times __3_ the year. A person with __4_ bad cold usually buys some __5_ of medicine. Pharmacies have many __6_ for a cold. However, doctors __7_ that these medicines do not __8_ very much. They that __9_ person with a bad cold __10_ stay in bad, keep warm, and drink a lot of water.
 
  In 1928 an English doctor was working in his laboratory in <<<>>> hospital. The doctor‘s name _11_ Alexander Fleming. One day he _12_ a tiny bit of mold (黴) _13_ a dish that he was _14_ in his work. He started _15_ throw the mold away. Then _16_ noticed that it seemed unusual. He _17_ the mold and studied _18_ for a long time. He _19_ that it could kill germs. He _20_ it penicillin.
 
  ( )1.A. a B. the C. some D. none
 
  ( )2.A. too B. also C. to D. still
 
  ( )3.A. at B. from C. of D. on
 
  ( )4.A. some B. a C. one D. the
 
  ( )5.A. kind B. set C. quantity D. deal
 
  ( )6.A. medicine B. much C. medicines D. doctors
 
  ( )7.A. tell B. speak C. talk D. say
 
  ( )8.A. helps B. help C. helping D. helped
 
  ( )9.A. many B. some C. a D. one
 
  ( )10.A. ought B. shall C. to D. should
 
  ( )11.A. is B. was C. called D. be
 
  ( )12.A. finding B. founded C. found D. finds
 
  ( )13.A. in B. among C. above D. into
 
  ( )14.A. playing B. using C. cooking D. making
 
  ( )15.A. to B. and C. but D. by
 
  ( )16.A. she B. Dr C. it D. he
 
  ( )17.A. kept B. keeps C. keep D. keeping
 
  ( )18.A. them B. mold C. it D. him
 
  ( )19.A. knew B. studied C. invented D. discovered
 
  ( )20.A. calls B. named C. made D. liked
 
  参考答案:
 
  1.B 2.B 3.C 4.B 5.A 6.C 7.D
 
  8.B 9.C 10.D 11.B 12.C 13.A 14.B
 
  15.A 16.D 17.A 18.C 19.D 20.B

上一篇:2019年成人高考高起点英语练习题及答案(2)

下一篇:2019年成人高考高起点英语练习题及答案汇总

2020年成人高考倒计时
距离报考时间
还有
距离考试时间
还有
报考时间:【2020年08月25日】
考试时间:【2020年10月25至10月27】
上海成人高考网微信交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

Copyright 2009-2020 版权所有 上海成考网隶属于上海成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准